ВИКОНУЄМО ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА

2012-02-13


Юрій ПАВЛЕНКО: «Захист прав дитини має стати головним пріоритетом у роботі влади»

ВИКОНУЄМО ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТАНа цьому наголосив Уповноважений Президента України з прав дитини під час відеоконференцнаради «Завдання органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування із забезпечення реалізації прав та інтересів дітей та дотримання законодавства з прав дитини в області» з представниками органів виконавчої влади міст та районів Сумщини.

«У своїй роботі влада має керуватися Указом Президента України «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні», в якому чітко визначено конкретні напрямки діяльності щодо покращення соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, удосконалення роботи із сім’ями в складних життєвих обставинах, захисту і підтримки багатодітних родин, розвитку сімейних форм виховання», – зазначив Юрій Павленко.

ВИКОНУЄМО ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТАЗа його словами, на місцях мають бути створені належні умови для забезпечення реалізації права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на виховання в сім’ї. Протягом року кожній області буде дано оцінку результативності цієї роботи.

Серед першочергових завдань, які слід вирішити в поточному році, Юрій Павленко назвав забезпечення права дитини на проживання з батьками, гарантування пільг багатодітним сім’ям, забезпечення дітей-сиріт та багатодітних родин житлом.

Інформацію взято з сайту Сумської обласної державної адміністрації
http://state-gov.sumy.ua/2012/02/10/vikonumo_doruchennja_prezidenta.html

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi